Aanmelden voor het strategiegesprek met Welmoet Babeliowsky

Het is mogelijk om met Welmoet Babeliowsky in gesprek te gaan over hoe je je met  lanceringen, nieuwsbrieven en salesfunnels je diensten en producten goed kunt verkopen. Je krijgt tips en adviezen!

Er is plaats voor enkele gesprekken.  Het gesprek is vrijblijvend. Er wordt je, als het passend is, een aanbod gedaan.

Dank voor je aanmelding!
Ja, ik meld me aan voor het strategiegesprek

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Even mezelf voorstellen…

Ik ben Welmoet Babeliowsky, mede-eigenaar van het bedrijf Autorespond Nederland B.V. Ik help ondernemers hun producten online lucratief te verkopen, door middel van lijstgroei, lanceringen en salesfunnels.

 

Welmoet Babeliowsky

 

‘Ik heb de salesflow-training als één van de beste hands-on trainingen ervaren die ik ooit heb gevolgd.’ Ik verlangde er naar meer klanten op de automatische piloot binnen te krijgen. Welmoet is hier expert in en dat heb ik geweten! Zij is mijn belangrijkste adviseur op het gebied van online klantenstromen via automatische processen. De aanvragen stromen binnen, dat is heel fijn…
Saron Petronilia
Coach
‘Ook al werk ik al jaren met nieuwsbrieven, Welmoet heeft me in de Nieuwsbrieven Challenge mij uitgedaagd, waardoor ik een nieuwe heldere strategie heb gekozen. Mijn nieuwsbrieven verkopen nu beter mijn diensten. Ik kan Autorespond effectiever inzetten voor mijn bedrijf. Welmoet is echt een vakvrouw.