Op donderdag 9 december a.s. organiseert Welmoet Babeliowsky een live trainingsdag voor coaches en trainers en andere zelfstandige dienstverleners

‘Dag voor Product & Contentcreatie'
Ontwikkel in één dag je allerbeste en meest waardevolle dienst én de content om het goed te verkopen!

Ben jij coach, trainer of adviseur en heb je een uitgebreid aanbod aan diensten en wil je het terugbrengen tot één topproduct,  waar je je meest waardevolle kennis en vaardigheden inzet en waarmee je je klant het beste helpt? 

Wil je meer eenvoud in je bedrijf bereiken door van deze allerbeste dienst (dus workshop, training, groepsprogramma, online programma etc.) het kernproduct van je bedrijf te maken en de marketing daar volledig op te richten?

Wil je leren hoe je met een consistente, solide en overtuigende contentmarketing-strategie in slecht één marketingpiramide, (met  één gratis weggever en één salesfunnel) dit product beter dan ooit in de markt zet?

Doe dan mee met deze dag, waarin je dus je allerbeste product/dienst gaat ontwikkelen en direct de content- en marketingstrategie gaat bepalen om dit goed te verkopen.

Wat ga je leren? 

Hoe je je beste kennis, ervaring en ideeën onderbrengt in een zeer aantrekkelijk en waardevol aanbod, dat onweerstaanbaar is voor je klanten. En dat onderscheidend is van je concurrent.

Hoe je door heel veel waarde aan het product toe te voegen, een hogere prijs kunt vragen. Waardoor je omzet groeit en minstens 100.000 euro per jaar wordt.

Hoe je de wervende content ontwikkelt, waarmee je beter dan ooit gaat verkopen. 

 

Even mezelf voorstellen…

Ik ben Welmoet Babeliowsky, marketingcoach sinds 2008 en mede-eigenaar van het bedrijf Autorespond Nederland B.V. Ik begeleid ondernemers bij de groei van hun bedrijf door middel van lijstgroei, lanceringen en salesfunnel.

 

Praktische informatie

Het gaat om een live online training op donderdag 9 december 2021.

De gevraagde investering is 299 euro. Tot en met 1 december a.s. geldt er een vroegboekkorting van 100 euro en betaal je dus slechts 199 euro.

Alle prijzen zijn excl. btw. 

Schrijf je in met onderstaande link!

Er zijn gedurende de dag meerdere sessies, waarvoor je van te voren de precieze tijden en  links ontvangt.

De gevraagde investering is 299 euro. Tot en met 1 december a.s. geldt er een vroegboekkorting van 100 euro en betaal je dus slechts 199 euro.

Alle prijzen zijn excl. btw. 

Schrijf je in met onderstaande link!

‘Ik heb de salesflow-training als één van de beste hands-on trainingen ervaren die ik ooit heb gevolgd.’ Ik verlangde er naar meer klanten op de automatische piloot binnen te krijgen. Welmoet is hier expert in en dat heb ik geweten! Zij is mijn belangrijkste adviseur op het gebied van online klantenstromen via automatische processen. De aanvragen stromen binnen, dat is heel fijn…
'Welmoet is een professional, die er in korte tijd voor heeft gezorgd dat ik focus heb gekregen op alle mogelijkheden die ik voor mezelf zie. Door haar feedback heb ik snel stappen kunnen zetten en daardoor kan ik nu volledig achter mijn doelgroep en boodschap staan, waardoor ik met meer vertrouwen mijn nieuwe jaarprogramma heb kunnen lanceren, meer zekerheid heb over de keuzes die ik maak in mijn nieuwsbrieven en mijn funnel op orde heb'.
‘Ook al werk ik al jaren met nieuwsbrieven, Welmoet heeft me in de Nieuwsbrieven Challenge mij uitgedaagd, waardoor ik een nieuwe heldere strategie heb gekozen. Mijn nieuwsbrieven verkopen nu beter mijn diensten. Ik kan Autorespond effectiever inzetten voor mijn bedrijf. Welmoet is echt een vakvrouw.
‘Door mee te doen, heb ik voor mij zelf een moment gecreëerd om actief en met focus te werken aan de contentcreatie van mijn product. Iets waar ik tussen de bedrijven door en de waan van alle dag niet altijd aan toe kom. Daarnaast ben ik op sommige punten bevestigd in mijn aanpak en heb ik op weer andere punten nieuwe ideeën opgedaan.