Gratis Webinar
voor online kennisondernemers

'De drie onmisbare salesfunnels om alle klanten te krijgen die je nodig hebt'

Door Welmoet Babeliowsky (eigenaar Autorespond en emailmarketingexpert)

Welmoet Babeliowsky, mede-eigenaar Autorespond

Tijdens dit webinar ga je LEREN:

Hoe je automatisch leads en klanten krijgt via je website. Daarvoor zijn er slechts twee salesfunnels nodig:

1.  ‘De kom-in-gesprek-met-je-klant‘- en 
2. ‘Krijg-zoveel-mogelijk-klanten‘- salesfunnel. 

Met deze twee funnels haal je alle klanten binnen die je nodig hebt en bereik je het DOEL van je bedrijf!

3. Er is ook een DERDE salesfunnel, die absoluut niet mag ontbreken op je site. Dat geheim ga ik met je delen tijdens het webinar.

4 . Welke fouten je daarbij NIET moet maken, zodat je omzet misloopt. 

BONUS:  INCLUSIEF WERKBOEKJE MET DE CONCRETE STAPPEN PER FUNNEL OM SNEL ZELF MEE AAN DE SLAG TE GAAN!

Het webinar duurt 45 minuten. Kan je niet op dit tijdstip? Er wordt een opname gemaakt, die je krijgt toegestuurd als je aangemeld bent.

 

Met SALESFUNNELS automatisch leads en klanten krijgen via je website, het is mogelijk! Sommige ondernemers krijgen AL HUN klanten via een salesfunnel, maar dat lukt niet iedereen. Salesfunnels worden vaak  snel verlaten en resultaten kunnen soms enorm tegenvallen. En dat wil je niet. Want het is veel werk om een goede salesfunnel te maken! En je wilt resultaat hebben; meer klanten en dus meer omzet!

WELKE salesfunnel ga je bouwen: een ‘live webinar-funnel’-, ‘de boek-funnel’- of gratis weggever-funnel? En welke gratis weggever en welke content maak je voor deze funnels? Er zijn veel keuzes, maar de hoofdvraag is; wat wil je bereiken met je funnel? Zoveel mogelijk verkoop uitlokken, of juist in gesprek met je klant komen? Afhankelijk van dat doel maak je totaal verschillende funnels.

Tijdens dit webinar ga je leren dat je kunt kiezen uit twee funnels. Namelijk: 1. de ‘Kom in gesprek met je klant’-salesfunnel 
2. de ‘Krijg zoveel mogelijk klanten’-salesfunnel

Bij de eerste funnel gaat het je lukken om persoonlijk in contact te komen met je potentiële, ideale klant. Dat doe je als je je (dure) dienst alleen in een verkoopgesprek kunt verkopen.
Met de tweede funnel realiseer je zoveel mogelijk directe verkopen.
Er is nog een derde funnel, waar ik je tijdens het webinar meer over ga vertellen. Samen zijn het de drie onmisbare funnels voor je site! 

Wanneer je deze drie funnels hebt op je site, ben je klaar! Het is dus super waardevolle kennis die je gaat krijgen, want je haalt er voortdurend klanten mee binnen en/of je realiseert steeds opnieuw verkoop. Dat zorgt voor extra tijd, omzet & vrijheid!