[vc_row el_class=”arquote”][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”95px”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”19330″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Welmoet Babeliowsky organiseert een Live Implementatie-dag
‘Jouw producten door affiliates laten verkopen als een dolle’

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Leer in één dag tijdens drie live online webinars de drie essentiële bouwstenen voor een goed lopende affiliate marketing bedrijf toepassen. Het doel is drie zaken te implementeren, die de basis vormen voor een succesvolle affiliate marketing tak van jouw bedrijf.

Werken met affiliates is heel interessant, maar helemaal niet gemakkelijk! Veel ondernemers weten niet waar ze moeten beginnen. Ze overzien niet goed wat er allemaal nodig is om het succesvol aan te pakken. Misschien geldt dat ook voor jou!

Daarom organiseert Welmoet Babeliowsky (van Autorespond) een live online trainingsdag, speciaal voor de klanten, waarin ze de drie essentiële onderdelen van affiliate marketing gaan leren en implementeren. Het doel is dat jouw affiliates voor jou gaan verkopen als een dolle!

Hieronder vind je de inhoud van de drie webinars. Alle webinars worden opgenomen en zijn later te bekijken. De webinars zelf duren ongeveer 45 minuten. Tussendoor is er 75 minuten tijd om zaken uit te voeren en voor jezelf uit te vogelen. We streven er naar om binnen deze dag het doel te behalen; een goed systeem dat gaat werken om jouw affiliates succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

Iedereen wordt daarnaast uitgenodigd om in onze gloednieuwe Autorespond-community zijn of haar activiteiten op dit gebied te delen. Het is mogelijk om hier feedback te vragen van mede-ondernemers. Het is ook mogelijk om hier affiliate partners te vinden (uiteraard die aan de criteria voldoen!)

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

10.00 uur: Webinar 1.  Jouw affiliates helpen met de marketing zodat ze succesvol gaan verkopen

Tijdens dit webinar wijden we uit over twee belangrijke zaken. Aan de ene kant hoe je je affiliates, die aan de criteria voldoen, kunt werven op een goede manier. Je leert hiervoor een goede wervende tekst te schrijven.

Daarnaast ga je leren hoe je jouw affiliates kunt helpen de marketing goed aan te pakken, zodat zij succesvol worden bij het verkopen van jouw product. Uiteindelijk komt dat jouw omzet uiteraard ten goede! Je krijgt goede aanwijzingen voor wervende teksten en het opstellen van een goede salestekst.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

12.00 uur: Webinar 2. Het affiliate-systeem van Autorespond in gebruik nemen, zodat je van start kan met het laten verkopen van affiliates

Voor affiliate marketing heb je een goed affiliate systeem nodig, dat gaat zorgen dat de links en verkopen gekoppeld worden aan de juiste affiliate. Zo kan je de affiliate gaan belonen voor zijn/haar inspanningen. Tijdens deze praktische training ga je het affiliate systeem van Autorespond, waarmee je je producten door je affiliates laat verkopen, in gebruik nemen. Globaal komen deze vragen aan de orde:

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

14 uur: Webinar 3. De embedded shoppingcart van Autorespond in gebruik nemen,  zodat de verkoop van jouw affiliates zo groot mogelijk is.

Voor het verkopen met affiliates is je checkout (de betaalpagina waar men het product kan afrekenen, dus waar jouw affiliates hun klanten naar toe verwijzen, is heel erg belangrijk. Sowieso, maar met affiliates nog belangrijker!

Tijdens dit webinar ga je de nieuwe, voor conversie geoptimaliseerde, ’embedded shop’ van Autorespond inrichten, zodat je je product daar kan gaan verkopen. Wat leer je?

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Datum: woensdag 8 juli a.s.
Prijs: 79 euro excl. btw. Tot en met 7 juli a.s. ontvang je 40 euro korting en is de prijs 39 euro.
Tijdstippen van de webinars: 10.00 uur, 12.00 en 14.00 uur

Door wie: Welmoet Babeliowsky
Deelnemers worden uitgenodigd lid te worden van de Autorespond-community, waar ze hun resultaten kunnen delen.
Iedereen ontvangt een bijbehorend werkboek, dat online is te downloaden.
De drie webinars worden opgenomen en blijven ter beschikking voor de deelnemers.
Aanmelden kan hieronder.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]