Zomeractie Autorespond

Zomeractie 2024 bij Autorespond
Kickstart je online bedrijf!
Voor zelfstandige kenniswerkers, coaches, trainers, adviseurs, academies en opleidingsinstituten etc.

Stap deze zomer over naar Autorespond, besteed alles uit en doe gratis mee met drie masterclasses over online marketing én krijg persoonlijk advies!

 • Ben je net begonnen met online ondernemen en wil je het meteen goed aanpakken met de juiste kennis en techniek?
 • Of ben je de dure systemen zat, waar je eerder voor gekozen hebt en waar al je geld naar toe gaat, zodat jij steeds hard moet werken?
 • Kost het je steeds veel tijd om campagnes op te zetten, omdat je je eigen systeem onduidelijk vindt, of allerlei systemen aan elkaar moet verbinden en belemmert dat je acties?
 • Heb jij te ingewikkelde salesfunnels die niet effectief zijn, gaat er daardoor conversie verloren; wil je daar van af en het veel simpeler aanpakken?
 • Ben je veel kosten aan ondersteuning van VA’s kwijt en wil je dat verminderen en het ook zelf kunnen opzetten?
 • Ben je tot nu toe niet echt succesvol met je gratis weggever en levert je nieuwsbrief niet genoeg op? Denk je dat het veel beter kan maar weet je niet hoe?

Stap dan nog deze zomer over naar Autorespond, een drie in één systeem, dat speciaal voor jou is ontworpen om je online bedrijf succesvol te maken!

We hebben een speciaal aanbod ontworpen, waarmee jij niet alleen snel kan overstappen, maar ook gelijk kan versimpelen, kosten besparen, goed advies krijgen én betere resultaten kan bereiken!

Stap nu in!

 • Autorespond neemt je op- of overstap over

  Besteed de inrichting uit aan Autorespond uit en bespaar veel tijd en kosten. Je kunt na je overstap direct aan de slag met je campagnes!

  Deze service houdt in dat we in overleg met jou de relaties, formulieren en salesfunnels overzetten naar Autorespond. We maken een template in je huisstijl om je nieuwsbrief te versturen.

  Dit is een maatwerk-aanbod! Je krijgt een persoonlijk intakegesprek voor het inventariseren van jouw specifieke wensen.

  Je krijgt begeleiding tot en met het versturen van je eerste nieuwsbrief vanuit Autorespond!

Je ontvangt nu vier bonussen om je bedrijf online te kickstarten!

 • Bonus 1 Gratis masterclass: Haal alles uit je shoppingcart*

  Met de shoppingcart kan je, als je het goed aanpakt, je conversie enorm verhogen door slimme technieken toe te passen.

  Je leert tijdens deze masterclass hoe je kassakoopjes of orderbumps toevoegt, hoe je een upsell en/of downsell kunt doen, hoe je gerichte opvolging instelt met emails om nog meer te verkopen en hoe je het design afstemt op je klant.

  Je leert hoe je overtuigende testimonials en unique sellingpoints toevoegt.

 • Bonus 2 Gratis masterclass: Wervende overtuigende content maken*

  Online verkopen, hoe doe je dat goed? Wat je wilt bereiken is dat iedere nieuwsbrief klanten oplevert, dat je gratis weggever dagelijks wordt aangevraagd, dat je een salesfunnel hebt die voortdurend omzet in het laatje brengt. En het allerbelangrijkste, hoe overtuig je nu echt met je email- en salesteksten en maak je ze super wervend?

  Goed verkopen kan alleen als je de 'ijzeren wetten' volgt om goed te overtuigen. Ontvang voor iedere belangrijke tekst (bijvoorbeeld de salestekst, de onderwerpregel, CTA, het artikel), een bewezen en uitgewerkt template met daarin de basics, die je nodig hebt om een topverkoper te worden.

 • Bonus 3 Gratis masterclass: Bouw je ultieme salesfunnel die steeds klanten oplevert*

  De beste salesfunnel is een simpel systeem van opvoling; niet opdringerig, niet schreeuwerig, maar wel heel effectief voor de juiste klant. Je gaat deze effectieve salesfunnel ontwerpen en bouwen tijdens deze masterclass, zodat hij meteen online kan.

 • Bonus 4 Eén gratis persoonlijke strategiesessie*

  Ieder bedrijf is anders. Wat voor een ander geldt hoeft niet per so voor jou te werken. Ontvang daarom een persoonlijk advies, waarbij je op maat tips krijgt voor een wervende gratis weggever, je nieuwsbrief en salesfunnel. Hiermee zullen je resultaten enorm toenemen! De normale prijs voor deze individuele sessie, die volledig op jou en jouw bedrijf is afgestemd, is 179 euro.

 • * Ben je al klant van Autorespond?

  De bovenste drie gratis masterclasses zijn gratis voor klanten van Autorespond. Je hoeft je niet aan te melden, maar wordt vanzelf op de hoogte gebracht.
  Wanneer je gebruik wil van maken van bonus 4 betaal je slechts 49 euro in plaats van 179 euro (excl. btw). Vul de couponcode 'klantautorespond' in. Je wordt persoonlijk benaderd om een afspraak te maken!

Wat is Autorespond?

Duizenden ondernemers uit Nederland en Belgie, zoals coaches, trainers en andere kenniswerkers, opleidingsinstituten en academies, gebruiken Autorespond voor onder andere hun emailmarketing, nieuwsbrieven en shoppingcart. Opgericht in 2004 zorgen we al 20 jaar voor een gebruiksvriendelijk, zeer betaalbaar compleet en snel systeem om je campagnes op te zetten, te lanceren, op te volgen etc.
Autorespond kan gekoppeld worden aan andere platformen, zoals Platform Essentials, om een complete leeromgeving, forum, kennisbank, community etc. te realiseren. 
 
Logo Autorespond vierkant