Starten bij Autorespond

Met een groeiende lijst
in contact blijven met je doelgroep,
je aanbod promoten en verkopen?

Autorespond organiseert een gratis training!

Ben jij trainer, adviseur,  kennisondernemer of coach? 

Dan is emailmarketing voor jou op dit moment nog steeds één van de belangrijkste verkoopkanalen.

Maar je lijst moet dan steeds groeien en daarvoor heb je gratis weggever(s) nodig. Denk aan een ebook, mini-cursus, masterclass, of een challenge!

Maar hoe krijg je dit technisch voor elkaar? Hoe zorg je dat er een formulier op je site komt, dan men het ebook ontvangt of de emailreeks? En hoe komt men dan op je lijst? 

En, hoe zorg je dat de gratis weggever de start voor een salesfunnel wordt? Met een salesfunnel wordt het mogelijk om je marketing voor een gedeelte te automatiseren!

Tijdens de training, die Mira Sovilj geeft, ga je stap voor stap dit technisch inrichten op je website, met behulp van Autorespond.

Wat is Autorespond?

Autorespond biedt kennisondernemers, trainers, coaches en adviseurs in Nederland en België een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop: nieuwsbrieven, autoresponders, shoppingcart en affiliate marketing. Vanuit één centrale plek beheer je dus je hele bedrijf!

Autorespond bestaat sinds 2004. Ons product concurreert internationaal met vergelijkbare aanbieders, is betrouwbaar en staat bekend om de snelle helpdesk en de persoonlijke service.

Praktische informatie voor de training

De training is gratis en wordt online gegeven door de ervaren rot Mira Sovilj.

Duur: 1 uur

Direct na aanmelding ontvang je de gegevens voor deelname aan het webinar.

In een paar praktische stappen ga je aan de slag met de technische kant van emailmarketing. (dus gratis weggever aanbieden en op je site zetten, je lijst laten groeien en de basis voor je salesfunnel in orde maken). 

Je gaat direct aan de slag met de inrichting in je eigen Autorespond-account.

Mira Sovilj geeft gratis Autorespond training

Ontvang bij aanmelding deze bonus: 'Met drie simpele salesfunnels je marketing automatiseren'. Geschreven door Welmoet Babeliowsky, mede-eigenaar van Autorespond.