Testimonials van onze fans

Autorespond heeft veel trouwe klanten en fans in Nederland en België. Grote en kleine bedrijven maken gebruik van Autorespond voor hun emailmarketing en online sales.
Van vele Virtuele Assistenten is Autorespond de favoriete tool waar ze mee werken voor hun klanten.
Veel business coaches en marketing experts adviseren Autorespond. Lees hier hun bijdrages …

 

Elise Verheul over terugkeer naar Autorespond

Elise Verheul  Vreugdevol Ouderschap

“Ik ben teruggekeerd naar Autorespond, na een tijd bij Active Campaign gezeten te hebben. Ik raad je dit aan: Wanneer je een overzichtelijk systeem zoekt, met alles bij elkaar, dat lekker Nederlandstalig is en waarbij je niet afhankelijk bent van VA’s, neem dan gewoon Autorespond!”

 

Heleen Ytsma keerde terug naar Autorespond

Heleen Ytsma  Herleva

“Ik ben heel blij terug te zijn bij Autorespond. Ik was paar jaar weg omdat ik iets anders wilde uitproberen, maar het beviel toch niet. Bij het andere systeem liep ik aan tegen een onpersoonlijke en ook vaak ondeskundige helpdesk en dan blijf je heen en weer mailen.

Ik bespaar nu een paar duizend euro per jaar. Een verademing om weer terug te zijn, de lijntjes zijn kort, de namen bekend en vooral: ze werken super mee om alles te regelen. En de mailings komen bijzonder goed aan!

Ook een enorm voordeel vind ik de combinatie van de shoppingcart en mailsysteem in één. Autorespond is het enige systeem dat ik ken wat zo werkt. Heel fijn om alles bij elkaar te hebben”

Esmée Branbergen is blij met Autorespond

Esmée Branbergen  Bloggerbynature

” Ik werk al jaren naar alle tevredenheid met Autorespond. De redenen waarom ik destijds voor Autorespond gekozen heb, blijken in de praktijk ook inderdaad een groot voordeel. Ik vind het een verademing dat ik mijn vaak technische vragen gewoon lekker in m’n moerstaal kan stellen. En daar krijg ik dan altijd binnen een paar uur een uitgebreid antwoord op met screenshots. Een ander groot voordeel vind ik dat Autorespond heel compleet is wanneer je de e-mailmarketing module combineert met de shoppingcart. Ik doe zelf namelijk best veel met affiliate marketing en dat is bij Autorespond gewoon geïntegreerd in de shoppingcart. Ideaal!”

Frank de Moei over Autorespond

Frank de Moei van Newstart

Autorespond is voor mij de perfecte manier om contact te houden de klanten, lezers en cursisten van mijn site.
Het is een volledig geautomatiseerde begeleiding. Toch kan dat niet, want er komen altijd mensen aan te pas. En het is precies dat punt waardoor ik met Autorespond werk: de begeleiding van de mensen van Autorespond is exceptioneel goed. 

Mede dank zij deze professionele ondersteuning maak ik er met veel plezier gebruik van en heeft het bijgedragen aan het succes van mijn website. Na 12 jaar sta ik hier nog steeds achter!’

Anne Raaymakers over Autorespond

Anne Raaymakers van Fanfactor

‘Autorespond is een tool waar ik iedere dag blij van word als ik zie welke verkopen er zijn geweest. Een tool die je heel snel kan implementeren in je bedrijf. Een tool waar ik nieuwe ideeën van krijg. Het is één van de motoren onder mijn vliegtuig, waardoor ik snel stijg.

Alles in één systeem, dat is de kracht van Autorespond en de reden dat ik er ooit mee begonnen ben en er altijd zal blijven. Er is geen enkel vergelijkbaar product in Nederland waar je je shop en de mail in één systeem hebt en dat vind ik gewoon heel fijn. Want ik kan alles herleiden. Ik weet uit welke email de verkoop voortkomt. Ik verstuur een email en zie precies wie er iets gekocht heeft en waarom. Die combinatie is voor mij goud.’

Bekijk het hele interview met Anne, met tips.

De yogabusiness-coach

Corine van Zoelen, de yogabusinesscoach

‘Ik ben al sinds 2015 klant bij jullie en naar alle tevredenheid. Autorespond levert mij zoveel tijd op, dat staat niet in verhouding met wat ik anders kwijt was geweest.

Ook de facturen maken vanuit jullie shoppingcart, dat is ideaal. Je maakt voor alles een product aan, ook voor live yogalessen. Mensen betalen eerst en komen dan pas op de lijst van deelnemers.

Mail zet ik nu het meeste in, producten en ook affiliates. Ik ben zelf affiliate van bepaalde producten maar mensen zijn ook affiliate van mijn producten. De statistieken vind ik ook heel interessant om te zien hoeveel mensen de mail hebben gehad, hoeveel het hebben geopend en op welke link ze hebben geklikt. Hier kan ik dan ook een gevolg op geven.

Je kunt van tevoren dingen instellen waar je nooit meer naar terug hoeft te kijken. Ik vind het ook heel prettig dat jullie een Nederlands bedrijf zijn. In 2018 met de AVG, hebben jullie juristen ingehuurd en allerlei uitleg gegeven om zo jullie klanten te helpen. Ook als je een vraag hebt aan de helpdesk krijgen we heel snel antwoord. Ik hoor van andere online ondernemers, die met een andere tool werken daar hele andere verhalen over. De helpdesk doet het daar bijvoorbeeld niet, of het is allemaal in het Engels. Ze hebben daar andere AVG regels, of ze moeten hele dure trainingen doen om het systeem te snappen. Ik ben dus nog steeds héél blij met jullie.’

Nienke Pantjes en Cor Bakker Piano Spelen met Cor Bakker

‘Autorespond is alles in één, en dat is heel comfortabel. In het begin heb je wel wat hulp nodig om het systeem te leren kennen, ook omdat het zo breed is natuurlijk. De shop zit erin, de nieuwsbrieven maak je. De mailinglijst. Alle nieuwe aanmeldingen komen binnen als er iets gekocht wordt. Daar moet een product aangekoppeld zijn, dat moet gaan lopen op dat moment. Mensen willen niet iets kopen en dan niks krijgen. En dat heeft Autorespond allemaal en daarnaast is er een goeie support. Als je vragen hebt, dan kun je die stellen en dan krijg je snel antwoord. Ja, het is prettig systeem!’

Michel Stomphorst  Dutch Design Studio 

‘Ik wil mijn complimenten uitdragen m.b.t. Autorespond en de werking daarvan. Ik vind het een fijne portal en ik maak hier naar alle tevredenheid gebruik van. Ideaal voor nieuwsbrief, automatische aanmeldingen en daar op volgende funnels!’

Kim Hoogmoed

Kim Hoogmoed  Delorx

‘Wat een geweldig systeem is Autorespond! Als Virtual Assistant werk ik al een aantal jaar met het systeem en ik word nog regelmatig verrast door de mogelijkheden die er zijn.
Denk bijvoorbeeld aan e-mails die automatisch worden verstuurd na het aanvragen van een e-book of het aanmelden voor een nieuwsbrief.
Dit is slechts een klein deel van wat het systeem kan. Wat ik in mijn werk ervaar is dat eigenlijk alles met Autorespond te realiseren is. Lees verder

Noortje Janmaat

Videostrateeg Noortje Janmaat van Verdienen met video

‘Er is een tool van Nederlandse bodem die mijn bedrijf een stuk eenvoudiger maakt en dat is Autorespond. Ik gebruik het systeem al jaren voor mijn tweede bedrijf Verdienen met Video. Eerst alleen voor het versturen van nieuwsbrieven, maar inmiddels gebruik ik het op veel meer manieren. In deze video geef ik je een kijkje achter de schermen van mijn bedrijf en laat ik je zien hoe ik Autorespond gebruik. Of eigenlijk beter gezegd: hoe Autorespond voor mij werkt. Het is eigenlijk net een medewerker die mij enorm veel werk uit handen neemt, waardoor ik tijd overhoud voor andere zaken.’ Lees hier de tien manieren waarop Autorespond mijn bedrijf eenvoudiger maakt.

Hugo Bakker

Hugo Bakker Hugo Bakker

‘Autorespond is het enige systeem dat ik ken waarmee ik alles kan doen wat ik nodig heb om strategisch marketing in Nederland te kunnen doen op de automatische piloot.
‘Autorespond is het meest uitgebreide systeem voor e-mailmarketing en affiliate-marketing. De functionaliteit is zo goed en uitgebreid dat ik er al mijn strategieën mee kan automatiseren. Bovendien is het het enige systeem dat ik ken waarmee je betalingen kunt automatiseren i.c.m. het verkopen van informatieproducten. Het team van Autorespond werkt en denkt altijd mee als ik ergens tegenaan loop. Lees verder

Anja van Impe

Anja van Impe van Avi Virtual Assistence

‘Ik werk graag met Autorespond als e-mailmarketing systeem. Je kan er veel mee en de geïntegreerde shoppingcart is een echte luxe feature. De basis is heel intuïtief en mits enige inwerking zijn ook de workflows makkelijk te bouwen. Ik ben ook superblij met de support van Autorespond. Altijd een uitgebreide en duidelijke uitleg van Elmar. Nooit geen greintje ongeduld als ik over iets blijf doorbomen. En wat een snelle respons steeds.
Van harte dank Elmar en Autorespond, dit is echt goud waard en maakt dat werken met Autorespond een plezier is.’

Rimke de Groot

Rimke de Groot  ‘Ik help jou online’ academie

‘Autorespond werkt voor mij gemakkelijk omdat het overzichtelijk is, je er eenvoudig lijsten kunt aanmaken zodat je ziet welke nieuwsbrief-lezer interesse heeft in welke onderwerpen en je er simpel funnels in kunt inrichten. En omdat alles lekker in het Nederlands is’.

Anita Faber

Anita Faber ‘Online business creator’

‘Als Online Business Creator zoek ik de beste oplossingen voor de technische inrichting van de online ondernemingen van mijn klanten.
Autorespond past daar als geen ander in. Ik gebruik het zelf, maar ook voor al mijn klanten werk ik ermee. Het is namelijk de enige tool die één oplossing biedt voor mail(automation), online betalen en factureren. Door het gebruik van Autorespond kunnen een heleboel processen worden geautomatiseerd. Denk daarbij aan het automatiseren van je workshops: online aanmelden, direct online betalen en een factuur, direct een mailautomation waarbij een bevestiging wordt verzonden, een reminder en follow up. Alles in één, volledig geautomatiseerd! Lees verder

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel verkoopt zijn bestseller ‘Maak ze Gek’ via Autorespond. Zijn boek is via een uitgeverij uitgegeven, maar via het voucher systeem van Autorespond, komen lezers op zijn lijst. Beluister in de audio hoe hij dit aanpakt.

Karin Joan

Karin Joan van Makerisme

‘Mijn nieuwsbrief is naast mijn website mijn belangrijkste medium voor de interactie met mijn publiek. Dit in combinatie met mijn online workshops waar klanten zich voor aanmelden binnen een geautomatiseerd systeem.
Autorespond is voor mij DE tool waarmee ik dit allemaal heb kunnen bouwen, zelfs zonder technische kennis. Ik ben vooral zeer tevreden over de persoonlijke, vlotte en Nederlandse helpdesk, die zeer goed bereikbaar is per email.’

Cathy Tavernier

Cathy Tavernier  Optimazing

‘In mijn zoektocht naar een goede e-mailmarketingtool kwam ik terecht bij Autorespond. Wat een openbaring!
Ik raad mijn klanten steeds aan met Autorespond te werken en wel om de volgende redenen:
1) de tool werd gemaakt door onze Noorderburen; dus geen taalbarrières of tijdverschillen;
2) het is een heel eenvoudig te gebruiken tool waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven, geautomatiseerde e-mailmarketingflows en websiteformulieren kan opmaken, geheel volgens de GDPR-wetgeving en je eigen branding. Lees verder

Caroline de Grood

Caroline de Grood  ABFAB-Online Business Management

‘De afgelopen jaren heb ik met een grote verscheidenheid aan e-mailmarketing systemen gewerkt al naar gelang mijn klanten hierin wensen hadden. Ik kan dus bescheiden zeggen dat ik wel een ervaringsdeskundige ben ondertussen. Van alle systemen vind ik Autorespond het gemakkelijkst te gebruiken, ik houd vooral van de unieke shopping cart, waarmee ik meteen mijn klanten goed kan helpen om alles te automatiseren. Vaak vragen andere systemen voor de betalingen om een derde partij zoals Woocommerce te koppelen wat weer veel extra tijd vergt. De onbeperkte mogelijkheden van de automations en workflows zijn heel fijn om mee te werken. De klantenservice is uitstekend en super snel. Kortom: Autorespond is een geweldige tool die ik van harte aanbeveel.’