E-mailmarketing voor ondernemers zoals jij

Autorespond is het enige systeem dat ik ken waarmee ik alles kan doen wat ik nodig heb om strategisch marketing in Nederland te kunnen doen op de automatische piloot.

Hugo Bakker

 

Waarom Hugo Bakker Autorespond gebruikt

’Autorespond is het meest uitgebreide systeem om e-mailmarketing en affiliate-marketing te doen. De functionaliteit is zo goed en uitgebreid dat ik er al mijn strategieën mee kan automatiseren. Bovendien is het het enige systeem dat ik ken waarmee je betalingen kunt automatiseren i.c.m. het verkopen van informatieproducten. Het team van Autorespond werkt en denkt altijd mee als ik ergens tegenaan loop. De reacties van het supportteam zijn altijd met een heldere uitleg en de nodige zorg en liefde opgesteld. Toen ik aangaf dat ik graag een aantal functies ingebouwd zou willen zien was dat binnen no-time gerealiseerd. Nu besef ik ook wel dat dit niet altijd het geval zou zijn, maar het ging om functies die echt waarde toevoegde voor alle gebruikers’.

Waarom kiezen voor Autorespond?

Voor ondernemers, zelfstandige kenniswerkers zoals coaches, trainers en adviseurs die op zoek zijn naar een kant- en klare oplossing voor het versturen van nieuwsbrieven, marketing automatisering en online verkoop biedt Autorespond de beste oplossing in Nederland en België. Alles onder één dak, zodat je geen verschillende systemen meer op elkaar moet laten aansluiten. Ideale oplossing voor het aanbieden en faciliteren van online trainingen.

Direct beginnen?

Een proefaccount van een maand start je via de button hieronder. Ga direct aan de slag met het versturen van je nieuwsbrief en het verkopen via je site. De shoppingcart kan dezelfde dag nog ingericht worden. Doe mee met de gratis webinars die live gegeven worden, waar je al je vragen kunt stellen en in 2 uur tijd online bent met je nieuwsbrieven en formulieren

Eerst in gesprek?

Wil je beter weten of Autorespond een bepaalde functionaliteit heeft of je heb nog andere twijfels? Ga dan met ons in gesprek. Neem dan contact op met Nicoline Langendijk. (contact@autorespond.nl of bel: 06-51717912) Of stuur een email naar support@autorespond.nl

De tarieven
Bij Autorespond zijn er twee modules (een module voor de nieuwsbrief/autoresponders en een module voor de shoppingcart). Het goedkoopste abonnement is 27 euro los per module en 44 euro voor de combinatie per maand. Er zijn drie abonnementsvormen: het standaardabonnement, het professional en het premium-abonnement.

Kijk hier voor een overzicht van alle tarieven