Informatie over de shoppingcart aanvragen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Iedereen die een proefaccount opent en daarbij de shoppingcart aanvinkt om op te nemen in het pakket, ontvangt een email waarin we je willen informeren over hoe je de shoppingcart kunt activeren.

Komt dit te vroeg voor je? Dan is er geen probleem. Je kunt rustig de proefmaand gebruiken om vrijblijvend te verkennen. Je ontvangt emails, maar daar hoef je niets mee te doen. Wil je daarentegen de shoppingcart direct in gebruik nemen, dan zijn er twee opties:

1. Autorespond richt je shop in (159 euro excl. btw)

Wil je tijd besparen, specifieke situaties rondom producten bespreken en goede persoonlijke uitleg krijgen? Laat dan je shop inrichten!

Autorespond zorgt voor inrichting van de factuur en installeert de betaalmethodes. Je krijgt een individuele live starttraining via telefoon of Skype. Deze kun je meteen inplannen via een link die je toegestuurd krijgt.

2. Jij richt zelf je shop in (39 euro excl. btw)

Wil je kosten besparen? Kies dan de mogelijkheid om zelf je shop volledig in te richten aan de hand van duidelijke instructiefilmpjes.

Alleen het koppelen van de betaalmethodes doet Autorespond voor je. De Mollie live Api key geef je door via een speciaal formulier.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Informatie over het account bij Mollie

Om te zorgen dat jouw klanten via iDeal kunnen betalen, heb je naast Autorespond een iDeal-account nodig, dat door jou apart geopend moet worden. Belgische klanten hebben BanContact/Mister Cash nodig.

Autorespond biedt iDeal en/of BanContact/Mister Cash aan via de Payment Provider Mollie.

Kom je uit België en wil je dat jouw klanten kunnen betalen met Belfius en KBC? Dan heb je ook een Mollie-account nodig.

Credit card betalingen en Automatische incasso (terugkerende betalingen) zijn ook mogelijk via Mollie.

Overigens heb je voor het aanvragen van zo’n account bij Mollie een zakelijke bankrekening nodig. Heb je die nog niet, begin dan eerst met de aanvraag daarvan. Houd ons daarvan even op de hoogte, want het kan dan extra tijd gaan kosten.

Heb je meerdere bedrijven?

Heb je meerdere bedrijven (inschrijvingen bij de KvK)? Dan zijn er ook meerdere accounts bij Autorespond nodig. We kunnen je informeren welke aangepaste tarieven we dan in rekening brengen.

Laten betalen met PayPal

Wil je ook PayPal activeren in je shoppingcart als betaalmethode? Dat kan. We kunnen jouw eigen PayPal-merchant account direct koppelen aan de shoppingcart. Dit loopt dus niet via Mollie. Lees hier meer informatie.

Heb je nog vragen over de shoppingcart? Stuur ze dan naar contact@autorespond.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]