Andere systemen integreren

Misschien gebruik je een software-systeem en wil je graag dat de aanmeldingen of bestellingen die via Autorespond worden geregistreerd, ook in je andere systeem terechtkomen. Dat kan! Voor enkele vaak gebruikte systemen hebben we een koppeling beschikbaar. Het is mogelijk om een specifieke koppeling te maken met jouw systeem. Enkele bestaande koppelingen:

ScanLaser

Met ScanLaser kun je nu boeken laten drukken en verzenden per stuk.
Autorespond werkt samen met Scanlaser zodat je boeken via de Autorespond shoppingcart kunt verkopen en ze kan laten printen en verzenden via ScanLaser. Alles gaat geheel automatisch, je ontvangt een notificatie bij elk verkocht boek en wij doen de rest!

WishList Member

Wishlist Member is een plugin voor WordPress waarmee je je content kunt afschermen in een beschermde leeromgeving. Een handige en veilige oplossing wanneer je online trainingen en kennis wilt verkopen. Ook kun je hiermee een Membership website opzetten.
Autorespond biedt de mogelijkheid om automatisch een Membership lidmaatschap in WishList Member aan te maken en inloggegevens te sturen, nadat iemand een formulier heeft ingevuld, of een product heeft gekocht. Hiermee kun je dus eenvoudig mensen na aanmelding of betaling toegang geven tot een groep.

WebinarGeek

WebinarGeek is een Nederlands systeem waarmee je webinars kunt aanbieden. De aanmeldingen voor je webinar komen direct in Autorespond in een groep en/of op je mailinglijst.

Optin Monster

Integreer makkelijk met Optin monster, om je formulier in een popup te tonen.

AWeber

Je kunt nieuwe aanmeldingen in Autorespond doorsturen naar Aweber.

LeadPages

Met LeadPages creëer je eenvoudig responsive landings- lanceer en salespagina’s. De formulieren van Autorespond integreer je op eenvoudige wijze in deze converterende pagina’s zodat alle aanmeldingen in je Autorespond-account komen.

OptimizePress

OptimizePress (WordPress Plugin) biedt een handige manier om goed converterende landings- en salespagina’s te maken en membership portals. Autorespond is hier makkelijk mee te integreren.

Zapier

Met Zapier koppel je Autorespond met meer dan 500 systemen!

 Wufoo

Met Wufoo kun je online formulieren bouwen.

WordPress en Joomla

Gebruik je WordPress of Joomla voor je website en wil je een Autorespond formulier toevoegen op een webpagina? Met onze plugins integreer je naadloos je Autorespond formulier op je website.

Course-Flow

Nederlands platform voor online leeromgevingen. Voor het gemakkelijk aanbieden van online trainingen.

Autorespond API

Wil je een ander systeem koppelen aan Autorespond? Met onze API kun je zelf een koppeling maken. Documentatie.

SIEL Acumulus

Importeer je Autorespond facturen in dit online boekhoudpakket voor de eenmanszaak, zzp-er en freelancer.

Reacties