Details

Voornaam

Danielle

Achternaam

Riemersma

Gebruikersnaam

driemersma

Korte introductie

Wees eens eerlijk, als je al tijden je marketing op dezelfde manier doet, dan kom je er nu achter dat het niet meer zo lekker werkt. Je bereikt niet meer dezelfde resultaten en voor je gevoel is je impact weg.

 

Realiteit: je verkoop valt tegen. Ontzettend tegen.

Waar is het mis gegaan?

 

Hoe zou het voor je zijn als je betere resultaten haalt met je online marketing inspanningen en sales?

 

Zodat de systemen voor je werken. Bezoekers op je website binnen de kortste keren je nieuwe aanbod kennen en kopen. Waardoor je marketinginspanningen ook voor jou geld opleveren. Zodat je vooral tijd, energie en focus hebt voor de diensten en taken waar jij als ondernemer echt sterk in bent.

 

Marketingcampagnes opzetten, webinars maken/geven, online leeromgevingen ontwikkelen, websites, salespagina’s, landingspagina’s in de lucht krijgen…: been there, done that. Ik weet wat werkt, waarom en hoe. Jaren heb voor een verschillende grote bedrijven en online namen gewerkt, zodat ik jou kan helpen bij het ontwikkelen van creatieve en originele campagnes.

 

Kijk, jij bent steengoed in wat je doet, alleen je haalt op dit moment te weinig resultaat uit je marketinginspanningen. Maar weet dit, de basis wetten om klanten te krijgen zijn niet veranderd. Jouw magie is niet weg… Echt niet. Het tijd is om je marketingstrategie weer helder voor ogen te hebben en je tone of voice scherp te stellen als je niet genoeg klanten krijgt uit je marketing inspanningen. En daar help ik je als marketing expert en businesscoach graag bij met mijn begeleiding.

https://www.gripopbedrijfsgroei.nl

Naam onderneming

Grip op bedrijfsgroei

Over je onderneming

Besef, er is geen universele marketingstrategie die voor elk bedrijf werkt

Stem je marketing af op het type bedrijf dat je hebt en de doelgroep die je wilt bereiken. Kijk, marketing is gebaseerd op vertrouwen en verbinding, zodat je een diepere laag bereikt en een authentieke band opbouwt met je ideale klanten

Er is dus geen one-fits-all marketingstrategie voor elk bedrijf, maar kies voor een marketingstrategie die resoneert met jouw doelen en past bij jouw bedrijf om jouw goed geoliede marketingmachine te bouwen.

Laat mij daarom meekijken als je merkt dat je marketing niet doet wat het hoort te doen, namelijk klanten krijgen. Vraag nu een GRATIS gesprek aan, zodat jij ontdek wat je NU kunt doen om klanten te krijgen.