Details

Voornaam

Irene

Achternaam

Put

Gebruikersnaam

iput

Korte introductie

Mijn studiekeuze was al gericht op ondernemen. Bewust koos ik voor de vakken Organisatiekunde, Middelmanagement, PR & Communicatie en Marketing (NIMA-A), omdat ik toen al graag meedacht met de bedrijfsstrategie en de bedrijfsgroei.

Veel ondernemers lopen vast op hun marketing en ik merkte dat er steeds meer vraag kwam naar professionals met kennis van (online) marketing. En deze ondernemers kregen ook steeds meer behoefte aan een partner die naast marketing ook verstand van ondernemen had.

Wil jij opschalen met jouw business? Meer leads met e-mailmarketing? Laat mij je hierbij helpen. Ik werk al sinds 2014 met Autorespond. Koppelingen met leerplatformen zoals WishListmember, Learndash, etc. hebben geen geheimen voor mij. Ben zeer gedreven in het bedenken van succesvolle funnels via workflows. En ik geniet van het opmaken van nieuwsbrieven. Ik ben echt fan van Autorespond!

Naam onderneming

Online Business Growth

Over je onderneming

Ben jij een ondernemer die meer online wil gaan ondernemen? Heb jij moeite om jouw dienst of product te ontwikkelen? Wil je meer nieuwe leads en klanten voor jouw (digitale) diensten of producten, maar ben je zelf niet goed in het vermarkten ervan? Vind jij het lastig om jouw bedrijf op te schalen en dus te laten groeien? Dan ben je bij Online Business Growth aan het juiste adres! Het business management bureau die complete diensten aanbiedt om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Ontwikkelen/opschalen
Je hebt een goedlopende (online) onderneming en behoefte aan iemand met wie je jouw ideeën kunt bespreken, die op gelijk niveau met je meedenkt en je inzichten en handvatten geeft die je in staat stellen om tot actie over te gaan. Ik help bij jouw bedrijfsontwikkeling.

Vermarkten
Het vermarkten van je bedrijf en je aanbod is onmisbaar als je wil groeien met je bedrijf. Socialmarketing en e-mailmarketing is de snelste manier om dit te realiseren, maar veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer en besluiten daardoor niet in actie te komen of pakken de online marketing op zonder strategisch plan. Zij raken gefrustreerd door de tijd die het hun kost, geld die ze erin steken en het levert negatieve energie op. Ik help graag aan een ijzersterk online marketingplan voor nieuwe leads en klanten en daarbij is Autorespond onmisbaar!