Details

Voornaam

Karin

Achternaam

Stroet

Gebruikersnaam

kstroet

Korte introductie

Leuk dat je mijn profiel bezoekt. Mijn naam ik Karin Stroet en ik werk als Virtueel Assistent / Professional in mijn eigen bedrijf KS l Virtual Support voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende taken. Mijn bedrijf / merk is gebouwd op de pijlers: Betrouwbaarheid – Eerlijkheid – Samenwerken – Structuur – Zelfstandigheid. Een rode draad in mijn bedrijf is dat mijn opdrachtgevers mij vooral kiezen om mijn voorliefde voor organiseren, plannen en structuur aanbrengen. Door goed te luisteren, zie ik wat nodig is om overzicht te creëren en een duidelijke planning te maken. Ook het meedenken in passende workflows / salesfunnels en het inrichten van een e-mailmarketing tool doe ik met veel toewijding en plezier. Als dit je aanspreekt, stuur me dan een bericht en dan maken we snel een afspraak om (online) kennis te maken.

LinkedIn:(6) Karin Stroet | LinkedIn

Naam onderneming

KS l Virtual Support

Over je onderneming

In mijn bedrijf KS l Virtual Support adviseer & assisteer ik ambitieuze ondernemers. Ik werk heel graag met je samen als je ondersteuning zoekt bij:

✅ Emailbeheer / Opschonen & beheren mailbox

✅ Agendabeheer / Assistentie bij plannen & prioriteren

✅ Administratie / Offertes – Opdrachtbevestigingen – Facturatieproces

✅ Emailmarketing / Marketingplan / Inplannen content op sociale kanalen

✅ Voorbereiding bij congres / event: Aanmeldingen verwerken – Facturatieproces

✅ Online leeromgeving inrichten & beheren / Studiemateriaal herzien / updaten

✅ Afsluiting bij congres / event: Accreditatie verwerken, Evaluatieproces & Opvragen testimonials

Ben je opzoek naar support, neem dan vooral contact met met op. Dit kan via het contactformulier op mijn website of via info@ks-virtualsupport.com.