Details

Voornaam

Monique

Achternaam

Botermans

Gebruikersnaam

Monique

Korte introductie

Minder gedoe in jouw Online Marketing | Ik help coaches en adviseurs met website, blog, e-mailmarketing en social media | Meer structuur en gemak in tools | Meer impact met teksten en vormgeving

Ben jij een gepassioneerde coach of zzp’er en heb je te weinig tijd, kennis of geduld om jouw online bedrijf doeltreffend op te zetten?

Als Online marketing partner help ik met de techniek, tekstopmaak en visuele verbeteringen aan blog en websites, e-mailmarketing en social media. Ik neem werk uit handen en zorg voor meer gemak en structuur. Daarnaast vind ik het leuk om te sparren over verbeteringen in de online zichtbaarheid van mijn klanten.

Ontdek hoe prettig het is om samen te werken met iemand die niet alleen verstand heeft van online marketing, maar ook de techniek beheerst om het voor je in te richten.

π–πžπ›π¬π’π­πž 𝐞𝐧 π’π„πŽ

πŸ’š Optimalisatie van jouw website
πŸ’š Conversie verbeteren
πŸ’š SEO en zoekmachineoptimalisatie

𝐎𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 π³π’πœπ‘π­π›πšπšπ«π‘πžπ’π

πŸ’š E-mailmarketing
πŸ’š Nieuwsbrieven & blog
πŸ’š Zichtbaarheid op social media

Jij kunt met vertrouwen onderwerpen loslaten, waar je geen energie van krijgt. Daardoor is er meer tijd voor jouw passie en ontstaat er ruimte om te groeien met je bedrijf.

Samen zorgen we ervoor dat jij online schittert, jouw unieke verhaal vertelt en je doelgroep betovert.

Benieuwd naar meer? Neem dan contact met mij op.

Leuk om kennis met je te maken en te horen over jouw passie(s)!

πŸ“ž Telefoon: 06-306 177 43
βœ‰οΈ Mail: monique.botermans@ligaro.nl
🌐 Website: https://www.ligaro.nl/online-marketing/

Online Marketing Support | Marketing assistent | (Technisch) Virtual Assistant | Online Business Manager | Ondersteuning voor zzp’ers | Freelance Professional | Beschikbaar voor nieuwe uitdagingen

Naam onderneming

Ligaro Support

Over je onderneming

Online marketing en Business support; meer gemak en ruimte voor groei!

Wil jij je werk eenvoudiger en efficiΓ«nter organiseren? Heb je hulp nodig bij het effectief inzetten van ondersteunende software en tools voor jouw bedrijf? Zo gaat er minder tijd en energie verloren aan de randzaken, werk je professioneler en ontstaat er ruimte voor groei of andere belangrijke onderwerpen.

Ontdek hoe wij gepassioneerde zzp’ers en mkb-ondernemers adviseren en ondersteunen met Online marketing en Business support.