Details

Voornaam

Marjon

Achternaam

Schiltman

Gebruikersnaam

mschiltman

Korte introductie

Mijn naam is Marjon. Jarenlang ben ik zelf (leefstijl-, vitaliteits-, loopbaan-)coach en assessor geweest. Tot ik merkte dat organiseren, structureren, meedenken, inrichten meer bij mij paste. En om eerlijk te zijn, deed ik dat altijd al naast mijn werk als coach.

Ook vind ik het prettig om anderen te helpen bij het efficiënter en effectiever inrichten van hun werk om  zo werken aan een betere privé-werkbalans. Dus niet alleen assisteren, ook op weg helpen naar meer overzicht.

Ik schrijf en teken, speel piano, ben verslaafd aan tools en technieken die mijn werk en het werk van mijn opdrachtgevers gemakkelijker maken.

Autorespond is daar een goed voorbeeld van.

 

Over je onderneming

Als online business manager en support faciliteer ik coaches, psychologen en trainers. Niet alleen assisteer ik bij de dagelijkse werkzaamheden, bij het afnemen van testen en assessments, het inrichten van online (learning) platforms, het organiseren van de business, ook bied ik aanvullende diensten zoals vitaliteit op de werkvloer en business organizing (het effectief en efficiënt leren werken, overzicht creëren).

Meer over hoe ik jouw privé-werkbalans verbeter, vind je op mijn website:

Marjon Schiltman