Details

Voornaam

Pascal

Achternaam

de Theije

Gebruikersnaam

pde

Korte introductie

Mijn naam is Pascal de Theije (1970), en sinds mijn studie sterrenkunde ben ik bezig met computers, programmeren en problemen analyseren. Een goede analyse zorgt ervoor dat je daarna snel en effectief naar een oplossing kan toewerken.

Ik ben ondernemer en samen met mijn partner Sabine ben ik eigenaar van Villa Vital Fuerteventura. Inderdaad, wij wonen op Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden. Een bewuste keuze, omdat wij van mening zijn dat je zoveel mogelijk moet doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt. In onze accommodatie ontvangen we vooral ‘actieve rustzoekers’. Mensen die houden van wandelen en / of fietsen, maar ook van de rust van het eiland.

Oplossingen bedenken en dingen ‘maken’, dat is wat ik graag doe. Dat kan zijn in huis-, tuin- en keuken-omstandigheden, maar ook online. Het ‘maken’ geldt in de breedste zin van het woord: een website, een e-mailreeks waarbij rekening wordt gehouden met het leesgedrag van de relatie, een houten huisje voor onze kater of een nieuwe boekenkast.

Naast ‘met de handen’ bezig zijn houd ik van sporten, en dan vooral fietsen, bootcamp, zwemmen en wandelen. Dankzij het heerlijke klimaat hier op Fuerteventura kunnen we dit bijna het hele jaar door doen 🙂

Naam onderneming

Autorespond Dienstverlening

Over je onderneming

Naast dit werk run ik autorespond-dienstverlening.nl. Ik vind dat Autorespond(R) het beste (Nederlandstalige) systeem is met een gecombineerd e-mail systeem en shopping cart. Echter, het optimaal gebruiken hiervan best wel lastig kan zijn voor ondernemers die wellicht niet zo technisch zijn onderlegd en / of er weinig tijd aan willen besteden.

Ik help jou graag bij het optimaal inzetten van Autorespond(R), door je te adviseren en / of (terugkerende) taken uit handen te nemen.

Ik heb zelf ruime ervaring met Autorespond (sinds 2014) en met het inzetten van de juiste gereedschappen binnen dit systeem om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Betrouwbaar, kwaliteit, pragmatisch en doelgericht zijn mijn kernwaarden. Afspraak = afspraak, dat geldt ook voor kleine (voor sommige mensen ‘irrelevante’) dingen, zoals op tijd komen bij een afspraak. Deze kernwaarden bepalen ook hoe ik werk: de kortste weg van probleem naar oplossing, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Veel (startende) ondernemers willen alles zelf doen. Dat hebben wij zelf ook jaren gedaan. Maar je kan nu eenmaal niet overal goed in zijn, en sommige taken die bij het ondernemerschap horen vind je waarschijnlijk ook gewoon niet leuk … Die kosten daardoor niet alleen tijd, maar ook energie en focus. Door alles zelf te willen doen bespaar je op de korte termijn wel geld, maar vaak weegt dit niet op tegen het verlies van inkomsten die je anders zou hebben. Sommige taken uitbesteden voorkómt echt veel frustratie en verspilling van energie, tijd en geld.

Zoek jij ondersteuning in het gebruik van Autorespond(R)?
In de breedste zin van het woord, zodat jij je meer kan bezighouden met je vak, passie en plezier?
Vraag dan een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek met me aan.

Hopelijk tot snel, Pascal