Wat NU het beste werkt – Webinar

[vc_row el_class=”arquote”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”19083″][vc_empty_space][vc_column_text]Reacties op het webinar, die nog binnenkomen:

Simon: Allereerst bedankt voor het duidelijke webinar van gisteren!

Ilonka: Bedankt voor het webinar. Dit helpt mij om Autorespond voor mijn klanten beter in te zetten!

Marieke: Bedankt voor de heldere uitleg.

Linda; Hartelijk dank, waardevol en zeker iets om te overwegen

Esther: Bedankt goede info!

Anja: Dankjewel, Welmoet. Ondanks dat ik behoorlijk de ins and outs van Autorespond ken, pik ik altijd iets nieuws op.

Esther: Dank je wel welmoet, zeer waardevol. Het wordt steeds duidelijker.

Jeminka: Dank je wel voor de waardevolle informatie, ik laat het ook even landen.

Danka: Dank je wel Welmoet, dit is zeer waardevol, het wordt steeds duidelijker.

Lenie: Ik vond het heel waardevol. Ga er eerst even op broeden en voorbereiden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Welmoet Babeliowsky van Autorespond

geeft een Gratis Webinar

Hoe je met een salesflow 24/7 klanten krijgt via je website  

‘Mijn allerbeste tips om online te floreren -in zo min mogelijk tijd en zonder teveel technisch gedoe- in deze turbulente tijd.

Ik deel met je mijn simpele stappenplan voor een salesflow, waarmee je 24/7 uur van bezoekers op je site betalende klanten maakt!’

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC53ZWJpbmFyZ2Vlay5jb20lMkZhc3NldHMlMkZlbWJlZC1mcmFtZS5qcyUyMiUyMGRhdGEtd2ViaW5hciUzRCUyMmU2ODJkNzcxZWI3YmZjMmRmM2M0MzRkODk2NjhlYzUzMTY0NjM4NTNhMzEzYTFkMzg4JTIyJTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTNDJTJGY2VudGVyJTNF[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text]

Loopt jouw bedrijf op dit moment veel omzet mis in deze crisis periode? Of, nog erger, maak je zelfs helemaal geen omzet meer? Veel ondernemers, die ik op dit moment spreek, hebben het moeilijk en maken zich zorgen wat de gevolgen van Corona zullen zijn.

Maar toch zijn er ook veel bedrijven die het juist in deze tijd fantastisch goed doen. Ze hebben de juiste veranderingen doorgevoerd en de juiste aanpak gekozen.

In een gratis online webinar “Wat NU het beste werkt bij online ondernemen’ hoor je wat de allerbeste online strategieën zijn die je nodig hebt om klanten te blijven krijgen en omzet te blijven maken.

✔ Wat de drie allergrootste valkuilen op het gebied van online ondernemen zijn

✔ Hoe kun je je training online geven, maar vooral ook hoe kun je deze goed verkopen? (dit ene ingrediënt zorgt ervoor dat je je training in veelvoud kunt verkopen, op de automatische piloot).

✔ Krijg de 10 allerbeste strategieën over de online processen die je nodig hebt om klanten te krijgen en omzet te blijven maken (zodat je morgen al geld op je rekening krijgt). 

✔ Je leert in drie stappen een sales-funnel te ontwerpen en te bouwen, die automatisch voor klanten via je website gaat zorgen

✔ Je krijgt mijn allerbeste tips over wat je NU het beste kunt doen

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Er is gelegenheid om je eigen vraagstukken over online ondernemen in te brengen.

Alle coaches, trainers, adviseurs nodig ik uit om mee te doen. Ook voor MKB bedrijven (kennisbedrijven en zelfstandige dienstverleners) die nu online stappen willen zetten, is dit interessant!

Tijdens het webinar introduceer ik de nieuwe shoppingcart van Autorespond; de ultieme winkelwagen. Ik ga een interessante aanbieding doen![/vc_column_text][vc_single_image image=”19060″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]