Overstap-en opstartservice

Overstappen naar Autorespond? Maak gebruik van de ‘Overstap-service’.

Gebruik je op dit moment Mailchimp of Active Campaign, maar zoek je een gebruiksvriendelijk Nederlands nieuwsbrief-syteem voor mooie nieuwsbrieven?  Of wil je een shopping cart (winkelwagen) toevoegen, zodat je een geïntegreerd systeem hebt voor mailen en betalen? Dan heb je goede redenen om naar Autorespond over te stappen!

We bieden een overstap-service aan voor ondernemers die de overstap willen maken en de inrichting daarvan volledig willen uitbesteden.  Zodat je zonder tijd te verliezen direct door kunt met het versturen van je nieuwsbrief. Ook als je nog geen systeem hebt, kun je gebruik maken van deze service.

Onze service houdt in dat we in overleg met jou de relaties, eventueel templates, formulieren etc. overzetten naar Autorespond.

  • Intakegesprek voor het inventariseren van specifieke wensen etc.
  • Inrichting van je administratie
  • Importeren van bestaande optin relaties uit jouw vorige systeem
  • Een standaard template aanpassen aan de wensen qua kleuren, header en logo
  • Opzetten van de lijstmanager voor aanmelding
  • Aanmeldformulier op de site vervangen
  • Begeleiding tot en met het versturen van de eerste nieuwsbrief

Kosten: € 429 euro (excl. BTW)

Meer weten of aanvragen?  Neem contact op per telefoon via het nummer 020-3080187 of mail naar support@autorespond.nl

Nancy Koornwinder:

‘Na lang wikken en wegen maak ik de overstap van een gratis nieuwsbrieven systeem naar Autorespond. Omdat ik me het urenlange geploeter met een nieuw systeem wil besparen maak ik gebruik van de overstapservice van Autorespond. Ik stuur een voorbeeld nieuwsbrief, en al mijn contacten en binnen no time krijg ik bericht dat alles klaar staat. Nog even de puntjes op de i, en heldere uitleg via Skype en ik kan aan de slag.

Al bij de eerste nieuwsbrief vanuit Autorespond krijg ik positieve feedback.. deze nieuwsbrief lokt meer uit tot lezen, en oogt veel professioneler. En de eerste boekingen via de new and improved nieuwsbrief zijn ook al binnen. Super! Dank je wel Autorespond.

www.10-social.nl

Reacties