Stages

Stage (International) Marketing

Wil jij waardevolle ervaring opdoen bij een “startup” met veertien jaar ervaring? Autorespond heeft een prachtige stage in de aanbieding.

We zoeken een scherpe student met een internationale blik. Want Autorespond wil graag internationaal gaan groeien. Wij bieden op dit moment het meest toegankelijke systeem voor nieuwsbrieven, mailings en online betalingen en richten ons hoofdzakelijk op zelfstandigen en kleine organisaties. Onze tools helpen kleine ondernemers om hoogwaardige online marketing uit te rollen en tegelijkertijd heel veel tijd te besparen.

Wat je gaat doen:

De stage bij Autorespond bestaat uit twee componenten: een onderzoeksgedeelte en een praktisch gedeelte

  1. Zoals gezegd willen wij graag internationaal gaan groeien, waarbij de Duitse markt ons eerste focusland is. Wij vragen van jou om de markt in Duitsland tot in detail in kaart te brengen, inclusief concurrenten, tarieven, gebruikersprofielen etc. Zodra je dit helder hebt zijn wij benieuwd naar de beste lanceringstrategie om met Autorespond in Duitsland net zo succesvol te worden als in Nederland.
  2. Beheer van sociale media en content in Nederland. Onze doelgroep in Nederland is erg actief op Facebook. Wij hebben als doel om daar een steviger aanwezigheid te krijgen, door op basis van een gedegen social mediaplan intensiever met onze (potentiële) doelgroep te gaan communiceren. Jij zal hierin, met een hoop eigen verantwoordelijkheid, de lead nemen, om onze sociale interactie flink te vergoten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste student, die ontzettend gemotiveerd is om zelf het verschil te maken. Eigen initiatief is belangrijk, omdat je ook eigen verantwoordelijkheid draagt. Tuurlijk zijn wij er om je te ondersteunen als je vragen hebt, maar zelfredzaamheid vinden wij wel belangrijk. Een goede beheersing van de Duitse taal is vanzelfsprekend zeer waardevol, net als Engels. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je makkelijk en snel schrijft, zonder spelvauten 😉

Starten kan op korte termijn, je vergoeding is marktconform.

Autorespond is een kleine organisatie. Vanuit ons prachtige kantoor aan de Warmoesstraat werken wij met 5 personen aan ons succes.

Interesse?

Neem contact op met Kevin Schrijer (Manager Product & Marketing) via kevin@autorespond.nl of 06 53 476 366

 

Logo4

Reacties