Marketing Automation met workflows

Gratis Webinar Marketing Automation

 

In dit webinar word je meegenomen in de mogelijkheden die marketing automation biedt.

[button_1 text=”Kijk%20het%20webinar%20nu%20terug” text_size=”20″ text_color=”#ffffff” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”40″ styling_height=”25″ styling_border_color=”#C00000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”10″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#C00000″ styling_gradient_end_color=”#C00000″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”left” href=”https://autorespond.webinargeek.com/gratis-webinar-marketing-automation-met-workflows-3″ new_window=”Y”/]

In het webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom zou ik marketing automation in moeten zetten en wat levert het me op?
  • Waar moet ik beginnen en welk proces wil ik automatiseren?
  • Hoe werkt het technisch en hoe richt ik het in?
  • Wat zijn goede voorbeelden van workflows die ik kan overnemen?
  • Hoe bespaar ik tijd in de uitvoer van mijn marketing?

Tijdens dit webinar ga je leren hoe je workflows kunt inzetten, zodat je leads en prospects
sneller klanten worden. Doel is ook het helpen genereren van ideeën en het opdoen van inspiratie.

We leren je concreet hoe je je workflow technisch kunt inrichten.