Week van de Online Training

[text_block style=”style_1.png” align=”left”] 

De Week van de Online Training zit er op. De week van 9 tot en met 13 oktober 2017 stond volledig in het teken van e-learning en leren via internet, voor en door kennisondernemers (coaches, trainers, adviseurs).

Online trainingen zijn onmisbaar geworden als een effectieve manier van leren, die ook tijds- en kostenbesparend is. Anderzijds biedt dit voor kennisondernemers zeer interessante mogelijkheden voor extra omzet en passief inkomen, die ze niet kunnen laten liggen. Maar de ontwikkelingen gaan snel en voor velen lijkt het opzetten ingewikkeld. Om je te informeren en te inspireren, organiseren we vanuit Autorespond tientallen interessante sessies met bekende experts.

Tijdens de Week hebben verschillende experts een bijdrage geleverd, via interviews, video’s en artikelen. Deze kun je allemaal terugkijken en -lezen op www.weekvandeonlinetraining.nl

Aan de hand van alle bijdrages heeft Autorespond een uitgebreid eBook samengesteld. In het eBook, getiteld “State-of-the-Art in Online Training” leer je alles over het opzetten van een online training.

Je krijgt in het eBook antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet een online training uit bestaan?
  • Hoe zorg ik voor een succesvolle marketing & salesstrategie?
  • Welke tools & technieken kan ik toepassen?

Ook lees je enkele inspirerende succesverhalen van ondernemers die je voor zijn gegaan bij het ontwikkelen van een online training en hier grote successen mee hebben geboekt.

Bestel het eBook vandaag nog en ontwikkel nog dit jaar jouw eigen online training![/text_block]

Meld je aan en ontvang alle informatie rondom de expert-sessies, pdf’s, opnames en interessante aanbiedingen. Vul hieronder je gegevens in en we keep you posted!

privacy We respecteren je privacy en zullen je niet spammen.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Naar Autorespond.nl

[/text_block]