Anita Faber over Autorespond

Anita Faber ‘Online business creator’

‘Als Online Business Creator zoek ik de beste oplossingen voor de technische inrichting van de online ondernemingen van mijn klanten.
Autorespond past daar als geen ander in. Ik gebruik het zelf, maar ook voor al mijn klanten werk ik ermee. Het is namelijk de enige tool die één oplossing biedt voor mail(automation), online betalen en factureren. Door het gebruik van Autorespond kunnen een heleboel processen worden geautomatiseerd. Denk daarbij aan het automatiseren van je workshops: online aanmelden, direct online betalen en een factuur, direct een mail-automation waarbij een bevestiging wordt verzonden, een reminder en follow up. Alles in één, volledig geautomatiseerd!

Ook is het voor mij dé oplossing bij het bouwen van online trainingsomgevingen, omdat ook daarvoor het hele proces automatisch verloopt van betaling tot en met het automatisch genereren van inloggegevens voor de online trainingsomgeving.

Gemak voor mijn klanten, maar ook voor hun cursisten. Daarnaast is Autorespond een Nederlands product en dus ook een Nederlandstalige supportafdeling, die ontzettend fijn en snel reageert. Autorespond is het enige systeem op dat gebied waar ik mee werk. Omdat ik erin geloof dat het voor iedere ondernemer die online wil ondernemen de beste oplossing is op het vlak van mail(automation), betalen en factureren.’

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties