Kim Hoogmoed over Autorespond

Lees hieronder de mening van virtuele assistent Kim Hoogmoed over Autorespond

Wat een geweldig systeem is Autorespond! Als Virtual Assistant werk ik al een aantal jaar met het systeem en ik word nog regelmatig verrast door de mogelijkheden die er zijn.
Denk bijvoorbeeld aan e-mails die automatisch worden verstuurd na het aanvragen van een e-book of het aanmelden voor een nieuwsbrief.
Dit is slechts een klein deel van wat het systeem kan. Wat ik in mijn werk ervaar is dat eigenlijk alles met Autorespond te realiseren is.

Wil je automatisch een reminder sturen naar iemand die een e-book nog niet heeft gedownload? Dat kan! Wil je de grootste fans van je bedrijf belonen? Dat is te regelen!
Voor mij ligt de kracht van Autorespond vooral in de combinatie van een CRM-systeem (waar je ook e-mails mee kunt sturen) met een Shoppingcart. Geen gedoe meer met ingewikkelde koppelingen tussen WooCommerce en verschillende betalingssystemen, waarna je ook nog eens moet zorgen dat je relatie wordt opgenomen in je klantendatabase.
Nee, alles via 1 systeem beschikbaar. Het is heerlijk dat als er een aankoop is gedaan de klant direct op de juiste lijst is toegevoegd en de juiste e-mails ontvangt. Zelfs een koppeling naar een online leeromgeving is daarbij eenvoudig te realiseren.

Daarbij is er ook nog eens een support-afdeling die heel snel reageert en altijd bereid is om mee te denken.

Bij mijn klanten zie ik dat Autorespond kan zorgen voor een tijdsbesparing. Verkopen wordt echt eenvoudiger. Autorespond is wat mij betreft echt een systeem waarmee e-mailmarketing en ondernemen steeds leuker wordt. 

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties