Hugo Bakker over Autorespond

‘Autorespond is het enige systeem dat ik ken waarmee ik alles kan doen wat ik nodig heb om strategisch marketing in Nederland te kunnen doen op de automatische piloot.
‘Autorespond is het meest uitgebreide systeem voor e-mailmarketing en affiliate-marketing. De functionaliteit is zo goed en uitgebreid dat ik er al mijn strategieën mee kan automatiseren. Bovendien is het het enige systeem dat ik ken waarmee je betalingen kunt automatiseren i.c.m. het verkopen van informatieproducten.

Het team van Autorespond werkt en denkt altijd mee als ik ergens tegenaan loop. De reacties van het supportteam zijn altijd met een heldere uitleg en de nodige zorg en liefde opgesteld. Toen ik aangaf dat ik graag een aantal functies ingebouwd zou willen zien was dat binnen no-time gerealiseerd. Nu besef ik ook wel dat dit niet altijd het geval zou zijn, maar het ging om functies die echt waarde toevoegde voor alle gebruikers’.

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties