Wat de meeste platforms heel irritant maakt

Elmar Haker werkt voor Autorespond

Waarschijnlijk ben je als ondernemer voortdurend op zoek geweest naar de juiste tools om jouw bedrijf te laten groeien. Misschien is er daardoor een lappendeken ontstaan met verschillende sites waar je moet inloggen.

Eén voor je site, één voor je leeromgeving, één voor je converterende landingspagina’s, je shoppingcart, je CRM, je live trainingstools, je emailmarketing en ga zo maar door. Waar je steeds weer moet wennen en kijken hoe het ook al weer werkt.

Bij iedere campagne die je opzet moet je alles inrichten en zorgen dat het op de juiste manier gaat samenwerken. De kans is groot dat je dan iets over het hoofd ziet. Er kunnen makkelijk fouten ontstaan. Maar misschien heb je dat uitbesteed aan een team, dat hoge kosten geeft en waar je inmiddels helemaal afhankelijk van bent geworden.

Het kan ook zijn dat je wél voor een platform hebt gekozen. Dan loop je misschien aan tegen het volgende:

Vrijwel alle platform aanbieders doen iets verschrikkelijk irritants. Ze halen je binnen met grote kortingen en ‘locken’ je dan in. De keuze om te stoppen met de dienst betekent dan ook direct het einde van je platform. Dat maakt dat je altijd afhankelijk blijft van hun dure diensten. Daarnaast moet de community en leeromgeving vaak op een subdomein draaien, wat niet alleen veel minder conversie mogelijkheden biedt, maar ook heel slecht is voor de SEO.

Ik heb goed nieuws voor je. Het hoeft binnenkort niet meer op deze manier. Er is een tool bijgekomen die je ongelofelijke rust gaat geven en een ongekend luxe-gevoel. Een platform dat samen met Autorespond gaat zorgen dat je over de allernieuwste -state of the art-technieken gaat beschikken, die via Wordpress ontwikkeld zijn. Dat alle tools voor leeromgeving, community, landingspagina’s, memberships onder één dak heeft. Maar waar je de absolute vrijheid behoudt om de tools van je keuze te koppelen. Dat robuust, veilig en snel is. En dat -last but not least- heel goed betaalbaar.

De ontwikkelaar van ‘Platform Essentials’ is Elmar Haker. Elmar is al jarenlang voor Autorespond werkzaam, ergens vanuit de wereld. Soms moest hij in het midden van de nacht opstaan om de vragen te beantwoorden. Daar merkten wij niets van terwijl we hier in de kou zaten.

Als digitale nomade kwam hij in contact met een internationaal netwerk van ondernemers, waaronder veel leiders in hun niche. Hij begon zijn eerste platforms voor hen te bouwen en dat wil hij nu uitrollen voor iedereen die zijn kennis wil verkopen en een community wil realiseren rondom zijn niche.

De belangstelling voor dit allernieuwste platform is heel erg groot, we zijn overstelpt met vragen erover!

Maar het begint met zijn tips. Want hoe bouw je überhaupt een platform op? Wat heb je in eerste instantie nodig? Hoe doe je dat binnen één week? We organiseren de komende dagen het webinar.  ‘Lanceer in één week je eigen platform met website, leeromgeving en community’. 

 

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties