Autorespond is nu ongelimiteerd gekoppeld aan Wordpress door middel van WPfusion

Autorespond is gekoppeld aan WPfusion

Autorespond heeft nu een directe en ongelimiteerde koppeling tussen de relaties in Autorespond en de Wordpress gebruikers. Er ontstaat daarmee een wereld aan nieuwe mogelijkheden!

Wat kan er met deze koppeling tussen Autorespond en Wordpress?

Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties;

  • Je gebruikt Learndash of een andere cursus plugin in Wordpress en je wil jouw deelnemers mailen als ze de cursus of een toets hebben afgerond…
  • Je hebt een eigen community met forums, groepen en profielen en je wilt profiel-informatie direct syncen met relatiegegevens in Autorespond…
  • Na de verkoop of een aanmelding in Autorespond wil je dat de gebruiker direct aangemaakt wordt en toegang krijgt binnen het Wordpress platform…
  • Of juist andersom, vind je het handig als er direct een verkoopfunnel in Autorespond start na een aanmelding of actie van een gebruiker in je Wordpress platform?
  • Wil je meer leadfunnel en conversie mogelijkheden hebben, bijvoorbeeld door op je website een speciale aanbieding te tonen voor specifieke gebruikers?

Diepe integratie met Wordpress via WP-fusion

Met de nieuwe koppeling tussen Autorespond en de populaire Wordpress plugin WPFusion wordt dit allemaal mogelijk en nog veel meer. WPFusion is de lijm tussen je vertrouwde Autorespond mailsysteem en shoppingcart en de gebruikerstoegang tot je eigen Wordpress website met alle geavanceerde functionaliteiten die daarin mogelijk zijn. We laten even Elmar Haker aan het woord:

De meeste van onze klanten maken gebruik van Wordpress voor hun website. Met Wordpress heb je enorm veel mogelijkheden zowel in opmaak als in functionaliteit en veel klanten maken dus ook gebruik van een membership omgeving binnen hun Wordpress website waarin hun klanten cursussen kunnen volgen en toegang hebben tot content die alleen voor betalende klanten toegankelijk is. 

Maar de koppeling tussen Autorespond en het platform moest altijd via een webhook lopen of via Zapier. En vaak kon dat ook alleen maar één richting op (klant koopt abonnement > Krijgt toegang tot platform). De informatie in beide systemen kon dus niet direct en synchroon gelinkt worden, tot nu!

Door de nieuwe koppeling die we gemaakt hebben met de WPfusion plugin, kun je vanaf nu gebruikergegevens in Wordpress direct koppelen aan gebruikersgegevens in Autorespond en andersom. De gebruikers kun je middels tags toegang geven tot alle elementen van je Wordpress website. Verkoop je bijvoorbeeld een cursus? Dan kun je in die cursus instellen dat alleen mensen met een bepaalde tag toegang krijgen. De tag kun je in Autorespond toekennen op basis van een aankoop bijvoorbeeld. En als de cursus afgerond is, dan kun je binnen Wordpress met behulp van wpfusion instellen dat de relatie een nieuwe tag krijgt, wat vervolgens direct een automatische email uit Autorespond triggert.

Door Autorespond te koppelen aan WPfusion kun je een veel beter beeld krijgen over waar je klant zich bevindt in je verkoopfunnel en veel gerichter emails sturen en acties starten op het juiste moment. De combinatie Autorespond en WPfusion is dus een hele krachtige conversie tool die direct zowel Zapier als een membership plugin kan vervangen.

Met de gratis versie van WPfusion kun je informatie naar WPfusion toesturen (bijvoorbeeld: in Autorepond geef je een relatie een tag en daarmee krijgt die relatie direct toegang tot cursus x). Met de premium versie van WPfusion kun je informatie ook terugsturen naar Autorespond (bijvoorbeeld: de gebruiker bezoekt salespagina x en krijgt daardoor tag y die workflow z start).

Ook boeking- en evenementensystemen zijn met WPfusion te koppelen aan Autorespond. Lees hier meer informatie erover

Platform Essentials voor website, community, forum en leeromgeving

Deze uitgebreide koppeling met Wordpress komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen. Wordpress is de meest populaire en flexibele CMS voor het maken en beheren van websites en de meeste van onze klanten maken hier dus al gebruik van. Ook onze partner Platform Essentials (waarmee je een geavanceerde website-, cursus- en communitypakket in-één krijgt) is gebouwd met Wordpress in de basis. Samen met Platform Essentials (PFE) zijn we constant aan het kijken naar mogelijkheden om kennisverkopers de best mogelijke tools en gebruikerservaring te geven om professioneel en geautomatiseerd maximale impact en maximale conversie te kunnen realiseren. En in het PFE pakket zit de premium versie van WPfusion uiteraard inbegrepen.

Het ecosysteem van de emailmarketing en shoppingcart software van Autorespond in combinatie met het op Wordpress gebaseerde systeem van Platform Essentials biedt een enorm flexibele en professionele manier om je kennis geautomatiseerd online te verkopen. Klanten die zowel Autorespond als PFE gebruiken verkopen op de automatische piloot toegang tot hun eigen sociale netwerk met cursussen, masterminds, webinars, forums, consult calls, evenementen en nog veel meer. Alles in dit ecosysteem is erop gefocust om gemakkelijk leads te krijgen en maximale conversie te kunnen behalen. Je kunt bovendien snel van start met een professioneel website template kit waarin alles al kant en klaar ingesteld staat. 

Nog niet toe aan een volledig leerplatform, maar wil je wel een professionele Wordpress website gefocust op het krijgen van waardevolle leads, hoog ranken in Google en maximale conversie? Kies dan voor het ‘Website & Conversie kit’ pakket van Platform Essentials. Daarin krijg je de beste premium plugins van Wordpress in één pakket, waaronder de premium versie van WPFusion ter waarde van $ 347 per jaar. Samen met enterprise level hosting, technische support en gebruikerssupport is dit absoluut de beste optie voor kennisverkopers die de ambitie hebben te groeien en meer klanten te krijgen. 

Het is ook mogelijk je bestaande Wordpress website over te zetten naar de professionele hosting en support van Platform Essentials, zodat je met je eigen website ook direct toegang hebt tot al deze geavanceerde functionaliteiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je huidige website? Laat het ons dan even weten of neem direct contact op met Elmar van Platform Essentials. Hij denkt graag met je mee.

Recommend0 recommendationsPublished in Tips & Trends
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties