Je online training maken, promoten en verkopen, hoe doe je dat?

Welmoet Babeliowsky en Jerry Tieben

Online trainingen maken, bijna alle coaches en trainers zijn er mee bezig! Het is namelijk uitermate slim om deze toe te voegen aan je aanbod. Dat kan zijn als onderste product in de piramide, of juist aan de top als de allerbeste dienst die je wilt bieden.

Vaak betekent het heel veel werk. Niet alleen het maken is een worsteling, maar ook de keuze van de tools kost een hoop uitzoekwerk. Je wilt het beste eruit halen en de klant zijn doel makkelijk laten behalen. En dan heb je de training nog niet eens gepromoot en verkocht! 

Om je te helpen door de bomen het bos te zien, organiseren Jerry Tieben (van Course-flow) en ik samen een webinar: 

In drie stappen je online trainen maken, promoten en verkopen. Op dinsdag 12 maart om 12.00 uur. Over vijf dagen dus!

In dit webinar geven we onze allerbeste informatie en tips, die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring. Het doel is overzichtelijk te maken welke stappen er nodig zijn en welke tools je het beste kunt gebruiken.

Ik pak hiermee met Jerry Tieben de samenwerking weer op die we startten in de ‘Week van de online training’. We gaan tijdens dit webinar dus weer onze krachten bundelen. We hebben nagedacht over super interessante aanbiedingen die we jullie als deelnemers gaan doen! Zorg dus dat je erbij bent. Er komt geen opname beschikbaar.

 Welmoet Babeliowsky

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen