Mijn tips voor snelle lijstgroei

financial chart

Een klant van ons, (ik noem deze keer geen naam) zei mij onlangs het volgende: ‘Ik schaam me om het te zeggen, maar mijn lijst groeit maar met één of twee abonnees per maand!’

Dat is inderdaad niet veel, maar niets om je over te schamen. Het heeft alleen consequenties. Als je lijst niet groeit, blijft hij niet op hetzelfde niveau, maar neemt hij af in volume. Dat komt omdat iedere nieuwsbrief, waarin de afmeldlink staat, voor nieuwe afmeldingen zorgt. 

Een andere consequentie is dat je steeds aan dezelfde mensen mailt. Waaronder mensen die je aanbod al hebben gekocht. Die gaan het niet opnieuw kopen. Dat heeft dus niet zoveel zin.

Als je lijst niet goed groeit, hoef je je dus niet te schamen. Er kan namelijk snel verandering in komen, als je het anders gaat aanpakken.

Eigenlijk heeft jouw bedrijf maar één investering nodig en dat is de inspanning om je lijst te laten groeien.

Er zijn een heleboel manieren om dat te bereiken, maar sommige werken beter dan andere. Je hoeft niet alles te doen wat er mogelijk is, maar je kiest de aanpak die het minste werk kost en het meeste oplevert. Daarvan wil ik je het overzicht geven, zodat je makkelijk een strategie voor lijstgroei kunt bepalen.

Ik organiseer daarom volgende week dinsdag, op 13 apri om 12.00 uur het gratis  webinar: Lijstgroei, lijstgroei, lijstgroeiVoor ondernemers die met een eenvoudige strategie hun lijst snel willen laten groeien’. Ik heb er zelf ontzettend veel zin in, want ik vind dit een geweldig belangrijk onderwerp. Hoop dat je erbij kunt zijn!

Kijk hier voor meer informatie over het aanbod

Recommend0 recommendationsPublished in tips, Tips & Trends
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties