Sluit jij je aan bij ‘team Autorespond’? (grote kans: Autorespond Professional worden!)

Specialisten zijn altijd nodig én voor jezelf is het ook lekker handig en duidelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Ik zeg tegen alle ondernemers die met mij willen werken dat ik team Autorespond ben. Ik wil ze nergens toe dwingen, maar als de mails en de shopping cart niet van Autorespond zijn, dan doe ik het liever niet.

Waarom? Omdat het altijd gezeur en gezaag is met de zogenaamde topprogramma’s. Die bulken van de mogelijkheden (die je dus allemaal in moet richten en managen). De koppelingen die je nodig hebt en die bugs kunnen vertonen. En dan als kers op de taart alle plugins die je nog extra nodig hebt om echt iets moois en klantvriendelijks neer te zetten.

Team Autorespond

Nee, dan Autorespond. Natuurlijk moet je daar ook het een en ander inrichten en regelen en ja, ik heb me toen ik Autorespond pas leerde kennen flink verslikt in het verschil tussen groepen en lijstmanagers. Heeft echt even geduurd voordat ik het snapte en ook snapte waarom ik bepaalde dingen moest doen. Maar er zit echt een hele goede reden achter.

Om jou (en mij) te helpen om zo snel mogelijk met Autorespond aan de slag te kunnen hebben de makers van Autorespond een mini-cursus gemaakt. Meer is niet nodig, als je die lessen volgt ben je er met 2 uurtjes doorheen. Weet je dan alle ins and outs? Nee, ik ga er van uit dat je dan nog af en toe vragen hebt. Weet je al heel veel? Zeker wel en je kunt de basis voor jezelf en voor je klanten neerzetten. En je leert gaandeweg steeds meer.

Autorespond Professional

Heb je de training gedaan en ben je geslaagd voor de eindtoets, dan mag je jezelf een echte Autorespond Professional noemen. Compleet met vermelding in de community van Autorespond. Want er is veel vraag naar Autorespond Professionals. Niet omdat ondernemers niet zelf met Autorespond kunnen werken, maar omdat zij zich veel beter met andere dingen bezig kunnen houden. Namelijk datgene waar ze zelf heel goed in zijn en waarom zij zijn gaan ondernemen.

Nee het is een gouden kans voor Virtueel Assistenten en Virtueel Professionals. En dan ben je dus Autorespond Expert. Duik je dan in een enorme vijver met duizenden potentiële klanten? Nee, dat zit er niet in. Maar is de vijver groot genoeg om een leuke klantengroep op te bouwen voor een systeem waar jij mee kunt lezen en schrijven? Daar geloof ik zeker in.

De kudde heeft bijna altijd ongelijk

Dus onderscheid jezelf van al die Mailblue/Active Campaign fans en loop ook hard weg bij de WooCommerce-goeroes. Jij gaat voor een Nederlands bedrijf dat een fantastisch product heeft en wat als enige de shopping-cart en mailmodule integreert.

Heeft Autorespond net zo veel mogelijkheden als voorgenoemde tools? Nee, daar ben ik ook eerlijk in. Maar is dat niet superfijn! Voor jou en voor je klant. Want stel jezelf ook eens de vraag of je al die mogelijkheden nodig hebt. Of je ze gaat gebruiken en of je ze kunt managen.

Ik kies voor simpel en degelijk en dat heb ik gevonden in Autorespond en ik ben dus ook supertrots dat ik me inmiddels Autorespond Professional mag noemen.

Word jij mijn collega?

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties