Autorespond heeft een nieuwe versie!

Nieuwe release van Autorespond

Vanochtend, hebben we tijdens een goed bezochte en gezellige klanten- bijeenkomst, onze nieuwe release beschikbaar gemaakt.

Wat is er nieuw?

Autorespond heeft een nieuwe versie. Wat is er anders?

  1. De look & feel is vernieuwd en gebaseerd op de nieuwste usability-inzichten. Ook hebben we de gebruikerservaringen van de afgelopen jaren erin verwerkt.
  2. De snelheid en gebruiksvriendelijkheid is verhoogd, zoals bij het laden van menu’s, lijsten, bestellingen etc., zodat je snel je campagnes kan opzetten en je lanceringen kan doen. Je kan op iedere pagina de helpteksten raadplegen.
  3. Er zijn nog meer mogelijkheden gekomen om overzichten te genereren en te segmenteren, waardoor je nog effectiever kunt zijn bij je marketingacties.
  4. De CRM-functionaliteit is vergroot voor het faciliteren van je sales-activiteiten en voor het samenwerken met je team.
  5. Er is de mogelijkheid om in Autorespond persoonlijke statistieken-pagina’s te ontwerpen, waarbij jij uit een grote hoeveelheid statistieken diegene selecteert die relevant voor je zijn.
    Bijvoorbeeld: hoe scoren mijn gratis ebooks, welke salesfunnel levert het meeste klanten op? Hoe snel worden mensen klant nadat ze op mijn lijst komen? Hoeveel mails hebben ze nodig tot ze besluiten een aankoop te doen?
    Je kan hier de pijlers selecteren die voor jouw bedrijf belangrijk zijn en dat biedt jou de mogelijkheid om je conversie te verhogen!

Verder is er een nieuw documentatiecentrum en zijn er nieuwe video-instructie-pagina’s.

Wil jij weten hoe je je nieuwsbrief moet opzetten in de nieuwe versie? Bekijk dit instructie-filmpje:

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties