Lanceer in 7 dagen je online academy, community én website

Een voorbeeld van een Platform Essentials website

Platform Essentials is een uitgebreid systeem voor website en e-learning, dat alle essentiële elementen bevat voor een kennisondernemer (coach, trainer) die een leider in zijn niche wil worden. Dus niet alleen je site draait onder dit systeem, maar ook je online academy of leeromgeving, je community en je landingspagina’s. Dat alles draait supersnel, onder je eigen domeinnaam en dus volledig geoptimaliseerd voor je SEO.

Het systeem is gebaseerd op Wordpress en is ontwikkeld door Elmar Haker, die al jaren verbonden is met Autorespond. Inmiddels is Platform Essentials uitgegroeid tot een zeer goed alternatief op het gebied van online leeromgevingen, met uitgebreide mogelijkheden. Mocht je op dit moment zo’n systeem willen en je bent aan het twijfelen tussen Kajabi, Teachable of Huddle, dan moet je naar dit systeem kijken. Lees in dit blog wat vergelijkingsinformatie. Je kunt een maand gratis uitproberen.

De opmaakmogelijkheden zijn groot bij Platform Essentials, waardoor het er prachtig uit kan zien. Kijk hier naar een voorbeeld van een leeromgeving gemaakt in Platform Essentials.

Het grote voordeel is, dat je bij Platform Essentials altijd eigenaarschap over je domein, content en gebruikersinformatie behoudt. Mocht je eruit willen stappen, (en zelf de licenties wilt gaan afsluiten) dan neem je alles eenvoudig mee.

Platform Essentials werkt goed samen met Autorespond. Wanneer je betaalde cursussen aanbiedt, kan dat met de shoppingcart van Autorespond, waarna men direct wordt toegevoegd als deelnemer en de toegangsgegevens toegestuurd krijgt in één vloeiende beweging.

De klant hoeft dus maar één keer zijn gegevens op te geven, daarna volgt de rest vanzelf. De deelnemer wordt met zijn gegevens direct toegevoegd aan de mailinglijst en eventuele subgroep. Daarmee kan er in de toekomst promotie worden gedaan, zonder dat er eerst een adres overgezet hoeft te worden. Ideaal dus, voor het verkopen, promoten en uitvoeren van cursussen en trainingen. Een ideale combinatie van tools, die kennisondernemers tijd en geld opleveren.

Welmoet Babeliowsky van Autorespond interviewt Elmar in dit webinar: https://autorespond.webinargeek.com/lanceer-in-7-dagen-je-online-academy-community-en-website-zonder-gedoe

Geef je op en wanneer je besluit om in te stappen, is dit een goed moment omdat je een heel goed aanbod krijgt! Overstappen van je huidige systeem kan binnen enkele dagen en je wordt goed begeleid!

Recommend0 recommendationsPublished in tips
Jouw eigen blog hier? Wordt gastblogger bij Autorespond! Bekijk alle details

gerelateerde artikelen

Reacties